
צארום – בשרים, מזרחי, תימני
הסועדים במסעדת צארום כבר יודעים מזמן שאוכל תימני הוא לא רק ג'חנון. המסעדה המשפחתית של צארום באיזור השרון מציעה לסועדים מגוון מנות מהמטבח התימני המסורתי – שיפודים, בשרים, מרקים ואם תבקשו יפה, גם ג'חנון תוצרת בית…

אתניקה – בשרי, אתני
מסעדת בשרים השוכנת בהרצליה פיתוח, ומאפשרת לשומרי הכשרות ליהנות ממנעד רחב של טעמים שלוקטו ממטבחי המזרח. הטעמים הישראליים של מסעדת אתניקה הכשרה כוללים מבחר מנות גריל מובחרות, דגה טרייה וספיישלים נחשקים. כדי להעניק לבשר את טעמו הייחודי, הנתחים של מסעדת אתניקה עוברים תהליך יישון ונצלים בקפידה. ניתן לחגוג במסעדה בשרון אירועים של עד 200 חוגגים.

מול הים – דגים, איטלקי, כשרה למהדרין
"מול הים" בנתניה היא לא סתם מסעדה – היא אחד המקומות היפים ואשר ממוקמים נפלא, ממש על צוק מול הים כפי שמרמז שמה, מה שמבטיח לכם בילוי מלא אווירה והנאה. המסעדה המושקעת מעוצבת עם הרבה אלמנטים בעץ בהיר, גופי תאורה יפים וכמובן, החשוב מכל – חלונות רחבים המשקיפים אל הנוף המשגע של המים הכחולים, השקיעות והגלים, ולכל הקסם שטמון בחוף ימה של נתניה.

קפה רוטשילד הרצליה – ארוחות בוקר, בית קפה, דגים, חלבי
לא צריך להיות רוטשילד כדי ליהנות מבילוי משביע ומהנה… כל שצריך הוא לקפוץ לקפה רוטשילד בהרצליה, וליהנות מחוויה מפנקת כיד הברון. מאז הקמתו, קפה רוטשילד מהווה מוקד משיכה למבלים מאזור השרון בזכות נדיבות אינסופית: במסעדת בית הקפה השוכנת בהרצליה מפנקים את הסועדים במנות גדולות ונדיבות, מתוך מגוון הטעמים הרחב והכשר בתפריט.

רוזטה – מטבח איטלקי, צרפתי, ספרדי, כשר
רוזטה היא מסעדה כשרה המספקת מענה לדרישות התקופה וכן לשומרי הכשרות, עם תפריט שבו משלובות מנות חלביות ומנות טבעוניות איכותיות, מקוריות וטעימות במיוחד.
ברוזטה מככבים מטבחים רבים שמהם מושפע התפריט – המטבח האיטלקי, הצרפתי, הספרדי, מכולם שואבים במסעדה השראה ועושים שימוש במיטב, והתוצאה מתבטאת בארוחות בוקר, מנות דגים, אוכל טבעוני מושקע, קינוחים חלומיים ועוד. הכל מוכן ממיטב חומרי הגלם ובהשקעה גדולה והמון אהבה.

MEAT & WINE – בר יין, גריל, בשרים
מסעדת Meat and Wine Co מזמינה אתכם לבוא ולהנות מעיצוב עדכני וחדשני ולחוות שרות בסטנדרטים בינלאומיים ותפריט מגוון ומפתיע. מתמחים ביישון וצלייה של בשר מובחר ובתפריט יינות עשיר. Meat and Wine Co. מעוצבת בסגנון חדשני ומושקע, שטרם נראה בארץ וכוללת שני חדרי VIP מאובזרים, לישיבות עסקיות וארועים פרטיים ואזור ישיבה בחוץ, באוירת לאונג'.

ביסטרו 56 – ביסטרו, בשרים, ים תיכוני, צרפתי
במסעדת ביסטרו 56 ההנאה מתחילה כבר לפני שמתיישבים, עם הנוף לחוף הים של הרצלייה. וכשהמנות מוגשות לשולחן, מתחילה הנאה רב חושית של מראות, טעמים וריחות משכרים. במסעדת ביסטרו 56 תמצאו מנות בשרים מופלאות בסגנון ים תיכוני, עם נגיעות מהמטבח הצרפתי.

המקדש – בשרים, מסעדת שף
מסעדה שהיא מקדש בשרים ייחודי הפועלת במתחם אושילנד בכפר סבא, ומביאה אל אזור השרון את כל מה שאוהבי האוכל האיכותי מחפשים, ובגדול. האוכל כשר ומוקפד, ועליו חתום שף לירן בלו (טצה דורו, קורדיליה ואמיליה לשעבר), מוכן בטכניקות בישול מגוונות שמהוות שילוב בין שיטות הכנה קלאסיות ומתקדמות, כמו למשל: סו וויד – בישול בוואקום, עישון בשרים בשבבי עץ בניחוחות דובדבן או חביות ברנדי ובישול מולקולרי. גם דרכי ההגשה המקוריות והחווייתיות יפתיעו אתכם, אם אתם מעריכים השקעה קולנרית, כשנתח הבשר שתבחרו יוגש לכם על מצע אבן לבה לוהטת, ותוכלו לצרוב אישית את המנה שלכם, לפי העדפותיכם האישיות.

פאפאגאיו ארנה – בשרים
עבור אוהבי הבשרים ברזיל זה לא רק כדורגל, אלא בעיקר פאפאגאיו – קרנבל ברזילאי של עינוגי בשרים. במסעדת פאפאגאיו התיאבון נפתח עוד לפני הביס הראשון, עם שיפודי ענק המוגשים לשולחן לצד מנות אישיות. והבשר? עסיסי ומשובח, כמו שרק במסעדת פאפאגאיו יודעים להכין.

אל גאוצ'ו – ארגנטינאי, Take Away, בשרים, על האש
מזה שנים רבות רשת המסעדות אל גאוצ'ו היא שם נרדף לבשרים איכותיים. כמיטב המסורת, גם הסניף הכשר של מסעדת אל גאוצ'ו בנתניה אינו מאכזב: כדי לספק לסועדים חווית בשרים דרום אמריקאית משובחת, הנתחים מיובאים מדרום אמריקה ומיושנים במסעדה עצמה.

בליקר בייקרי – מאפיה / קונדיטוריה, ארוחות בוקר, חלבי
במרכז מתחם G ההומה ובהתאם לרוח העיר הירוקה, שוכן סניף בליקר בייקרי. כבר כשתכנסו, תחושו בשינוי ותוכלו להנות מאווירה נינוחה ונעימה. פנים בית הקפה המעוצב בטוב טעם ואלגנטיות חמימה ורחבת הדק החיצונית והמקורה, מזמינים אתכם לברוח לרגע או שניים מההמולה ולהנות מארוחות בוקר מפתיעות, מנות עיקריות מפנקות, תפריט ילדים ייחודי, קינוחים איכותיים וקפה משובח.

פיורלה – מאפיה / קונדיטוריה, איטלקי, בית קפה, חלבי
במסעדת פיורלה בהוד השרון יודעים שאוכל איטלקי אמיתי צריך לעשות כמו באיטליה. לשם כך מכינים את מגוון המנות בתנורים מיוחדים שיובאו באיטליה, והתוצאה – דליקטס! בין המנות הכשרות של מסעדת פיורלה אפשר למצוא מטעמים כגון פיצות, פסטות כריכים וארוחות בוקר.

אג'נדה – איטלקי, חלבי, ארוחות בוקר, סושי, כשר
אג'נדה קפה בר וסושי היא מסעדה בקיסריה שפועלת כבר מזה שנים ומוכיחה שוב ושוב לאורחיה כי שילוב המטבחים האיטלקי והיפני מייצר פשוט חוויה קולינרית מהממת. "אג'נדה" הכשרה מציעה מקום לקפה טוב, לארוחות בוקר, לעסקיות ולמנות טבעוניות ותאפשר לכם ישיבה במרפסת מול נוף משגע לים היפהפה, ובר אלכוהול וקוקטיילים הפועל 24 שעות ביממה.

שיפודי ציפורה – בשרים, דגים
ההצלחה של רשת המסעדות שיפודי ציפורה הגיעה לכפר סבא. סוד ההצלחה של המסעדה טמון בשילוב המושלם בין שפע רב של שיפודים, לבין מסעדה עם סטייל. וזה לא הכול: בתפריט הכשר של מסעדת שיפודי ציפורה תמצאו גם דגים וסלטים טריים וטעימים.

בליקר בייקרי – מאפיה / קונדיטוריה, ארוחות בוקר, חלבי
סניף האחוזה מעוצב בהשראה לונדונית מודרנית ומביא איתו את כל המנות שאתם מכירים ואוהבים מסניף קניון רננים. אתם מוזמנים להינות מקפה מעולה במרפסת השמשית שלנו, לחלוק צהריים וערב עם חברים, ואפילו להביא את הקטנטנים שיהנו מהתפריט הייחודי להם.

היקב – חלבי, דגים, איטלקי
מסעדת היקב, היא מסעדה חלבית כשרה למהדרין השוכנת בטיילת נתניה, מול נופי הים הקסומים. המסעדה בנתניה מציעה מבחר ארוחות בוקר, מנות חלביות, מנות טבעוניות, דגים ועוד. בתפריט תגלו מנות יצירתיות במיוחד כמו פופקורן דגים, המבורגר גבינות, לחמניות באן במילוי שווארמה דגים ועוד. המסעדה מעוצבת בצבעים פסטורליים, המשלימים את האווירה המרגיעה של חוף הים. ניתן לערוך אירועים.

קפה 111 – בית קפה-מסעדה, חלבי

שניצל קומפני – ביתי, בשרים, ישראלי
השניצל עשה עלייה מאוסטריה הרחוקה, והפך במהרה לחלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי. גם אתם אוהבים שניצלים? במסעדת שניצל קומפני בהרצליה מכינים שניצלים עסיסיים במגוון גרסאות ובטעם של בית. גם סלטים וכריכים מכינים במסעדת שניצל קומפני באיזור השרון, והכול בכמויות נדיבות ובמחירים הוגנים.

צ'וקה – Chooka כפר סבא – סושי, יפני, תאילנדי
ישנן סיבות רבות להיכנס למסעדת CHOOKA (צ'וקה) באיזור השרון: שירות אדיב ומקצועי, שימוש בחומרי גלם איכותיים והרבה סושי תוצרת המטבח האסייתי. אך הלהיט של מסעדת צ'וקה בכפר סבא הוא שיטת עשה זאת בעצמך, הגרסה הקולינארית: הרכבה עצמית של סושי.

סטקיית סבינו – מזרחי, בשרים
מסעדת "סטקיית סבינו", מוסד כפר סבאי ידוע, משרת שנים רבות לקוחות נאמנים. במסעדה המצויה באיזור השרון שירות חם ואדיב, ומנות המעלות ניחוח מעורר תיאבון של סטקייה. את הארוחה מתחילים עם 16 סלטי הבית, שלאחריהם מגיעים הבשרים המפורסמים של "סטקיית סבינו".

בליקר בייקרי – מאפיה / קונדיטוריה, ארוחות בוקר, חלבי
אי אפשר. פשוט אי אפשר לעבור ליד הקונדיטוריה בליקר בייקרי ברעננה מבלי להישבות בקסמי הניחוחות המשכרים שבוקעים מהמאפים הטריים מידי בוקר. באווירה אירופאית בלב איזור השרון, בליקר בייקרי היא גם בית קפה מסעדה המציע מגוון ארוחות בוקר, סלטים ומתוקים מפתים.

סמי בכיכר – בשרים, ביתי, דגים
יש מקומות שכולם מכירים. "סמי בכיכר", שממוקמת בכיכר המשטרה בחדרה (על הכביש הישן בין חיפה לתל-אביב), הוא אחד מאלה – ולא פלא. מסעדת הבשרים הטעימה -טעימה הזאת פועלת בהצלחה כבר יותר משני עשורים, ומהווה תחנת עצירה מובנת מאליה בכל נסיעה לצפון או ממנו, וגם מקום שכיף להגיע אליו במיוחד.

טרבין – בשרים, אירועים
לקפוץ להרצלייה ולהרגיש בסיני – זו תמצית החוויה הרומנטית ממנה נהנים האורחים הרבים במסעדת טרבין. הישיבה בסגנון בדואי אותנטי, והתפריט הכשר של מסעדת טרבין מפנק ומכיל מגוון שקשוקות, בשרים, מנות ייחודיות ובר אלכוהול איכותי.